Szent István Egyetem
KAROK
A SZENT ISTVÁN EGYETEMEN
GYORSKERESÉS
A SZIE OLDALAIN

  Versenyképességünk függ az együttműködésünktől

  Az állatorvosok hármas feladata

  Fürtökben lógtak a hallgatók a fórumon

  Standon a "Gyöngyösi Főiskola"

  Választás a Mátraalján

  Rektori tea a Kulturális misszióval

  Anyanyelvápolás

  Konferencia az Ybl Miklós Műszaki Főiskolai Karon

  Elhárulnak a Gödöllői Ipari Park előli akadályok

  Hornok László székfoglaló előadása

  Almanachban mutatják be tevékenységüket

  Dr. Szabó Béla

  Lovas nyári egyetem

  Meghívás Firenzéből

  Gép-ész jutalom

  Beszélgetés Balogh János akadémikussal

  Tömeg nélküli farsang

  Egy (volt) kábítószeres naplója

  Kiadványok, rendezvények kommunikáció


  Kert a kastélykertben

  Elejét is, végét is átrendezték

  AIESEC

  Arany Titán-díj lapunk főmunkatársának

  Legendás tanároktól az ifjú reménységekig

  Garanciát akarnak Élő lánc Budán

  Tea Gödöllőn
EGYETEMI
ÚJSÁG IV. évfolyam 3. szám
 

Tömeg nélküli farsang

Érdekes rendezvénynek lehettek tanúi az érdeklődők február 21-én Gödöllőn. Az egyetemen ugyanis első alkalommal rendeztek farsangi bált. - Minden kezdet nehéz, így egy hagyományt is nehéz megteremteni - mondta dr. Szendrő Péter rektor, a bál fővédnöke megnyitó beszédében. A rektor úr mindezt arra értette, hogy a gépészaula még félig sem telt meg az est folyamán. Ennek okait lehetne találgatni. Egyesek szerint az nem volt nyerő, hogy a SZIE-farsang belenyúlt a böjti időszakba, mások a csütörtök esti időpontot nem helyeselték. Akik elmentek és talán még be is öltöztek, azok remekül szórakozhattak az Ütősök és az United együttes koncertjén. Természetesen ehhez kellett a fellépők hozzáállása is. Ők ugyanis nem rémültek meg a számukra minden bizonnyal szokatlan nézőszámtól. Ugyanolyan lelkesedéssel muzsikáltak, mintha egy telt házas Népstadionban lépnének fel.

Aki maga akarta énekelni az örökzöldeket, az ezt is megtehette. A szervező hallgatói önkormányzat ugyanis egy sarkot külön berendezett a karaoke kedvelőinek, akik így hangot adhattak zenei tudásuknak. Azok a fiatalok pedig, akik partnerükkel szorosabbra akarták kötni a kapcsolatukat, házasságot is köthettek. A ceremónia abszolút megérte, ugyanis mindössze 100 forintba került a frigy. Mint a bálokon általában, egyetemünkön is megválasztották az est szépét, valamint külön díjazták a jelmezben érkezetteket.

Csupán sajnálhatja az a hallgató, aki a csütörtök estét inkább otthonában, mint-hogy az egyetemen töltötte volna. Minőségi és változatos programok, kitűnő szervezés, ingyen chips! Hogy annyira mégse magasztaljam, megemlítem, hogy bár három deci meggyszörp 75 forintba került, nekem 100 forintból adtak vissza. Kár, hogy egy ilyen fantasztikus alkalmon ezzel az "átveréssel" valaki mérget önthetett a pohárba.

Blasius

   Morgan Hill Consulting 2003 ® Szent István Egyetem Gödöllő